De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

De Helende Reis

De Helende Reis (The Journey) is ontwikkeld door de Amerikaanse Brandon Bays. De Helende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een ziekte of klacht en niet op de ziekte of klacht zelf. Door contact te maken met je eigen innerlijke wijsheid, leer je door middel van een ‘proces van vergeving’ je blokkades los te laten.

Wat is de Helende Reis?

De Helende Reis is een praktische en eenvoudige methode om naar de emotionele en spirituele kern van een probleem te gaan. Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies. De Helende Reis kan worden gecombineerd met andere therapieën en medicijnen.

Journey therapie is geen zweverige methode die beweert alle ziektes te kunnen genezen, Journey therapeuten zijn getraind om geen irreële verwachtingen te scheppen. The Journey  is een inspirerende en effectieve therapievorm waar door het opsporen van fysieke of mentale blokkades het mogelijk wordt deze blokkades op celniveau op te ruimen Hierdoor kunnen klachten verdwijnen. 

De methode is ontwikkeld is door Brandon Bays en is een krachtige methode, waarmee je in elk gebied van je leven problemen kunt oplossen. Brandon Bays heeft The Journey  methode ontwikkeld tijdens haar eigen zoektocht naar de oorzaken van haar ziekte en beschreven in haar boek “De Helende Reis” beschreven. Het is aan te bevelen dit boek zelf te lezen alvorens een helende reis te ondergaan. Positieve effecten tijdens en na een helende reis:

  • Meer innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht
  • Stimuleren van je zelfgenezend vermogen en vitaliteit
  • Leren omgaan met angst/ schaamte/ verdriet
  • Je persoonlijke kwaliteiten/ valkuilen/ overtuigingen leren kennen
  • Opnieuw leren genieten van het leven/ goede keuzes maken

 

De Helende Reis is gebaseerd op de ervaring dat mensen door het oplossen van innerlijke spanningen en blokkades weer van hun gezonde, positieve energie gebruik kunnen maken.  Ook zonder klachten is een helende reis heel bevrijdend. De Helende Reis is er voor iedereen die wil veranderen en openstaat voor introspectie en zelfontwikkeling en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over wat De Helende Reis voor je kan doen en ben je geïnteresseerd in the Journey, healing   reading  The work ?

Neem dan contact met me op, ik maak graag even tijd voor je vrij.

Uw naam (graag invullen)

Uw email (graag invullen)

Telefoonnummer

Je bericht:

 

Journey therapie voor mensen uit Amsterdam en omgeving

Mijn passie en doel is om iedereen die bij mij in mijn praktijk komt te begeleiden in een sfeer van veiligheid en vertrouwen waarin je jouw werkelijke kracht en potentie kunt ontdekken en in gebruik kunt gaan nemen.