De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

De combinatiereis

Ik werk meestal met een combinatie van de emotionele reis en fysieke reis. De combinatiereis  kan bestaan uit een fysieke reis met een emotionele reis of ook gecombineerd met bijvoorbeeld een levensdoelreis, afhankelijk van je vraagstuk. Hieronder staan een aantal varianten beschreven, met ieder een eigen vraag.

Deze Journey die bestaat uit een samenstelling van verschillende reizen,  duurt 2 tot 3 uur.

Een Levensdoel Reis

In de Levensdoelreis stel je jezelf de vraag waarom ben ik hier op aarde, wie ben ik werkelijk, wat kom ik hier doen, wat vind ik echt zinvol. Dit laat je te ontdekken wie je bent en wat je hier komt doen, leren of brengen. De antwoorden liggen in je bewustzijn opgeslagen . Aanleiding zijn soms reeksen van herinneringen over een bepaald thema wat in je leven speelt.

Met deze reis ga je op ontdekkingstocht wat je diepste levensdoelen  zijn. Hier mee aan de slag te kunnen brengt je rust, helderheid en focus.  Gemiddelde duur: 2  á 2½ uur

Een Overvloed Reis

De Overvloed reis is bedoeld om te ontdekken waardoor je je laat beperken, het is een krachtig middel om overvloed te ervaren in je leven op het gebied van gezondheid, relaties en welvaart .

Verborgen saboteurs zoals oude patronen en overtuigingen,  worden opgespoord en opgeruimd, je hele potentieel krijgt ruimte voor creativiteit, gezondheid, relaties,  persoonlijke ontwikkeling enz. Deze blokkeringen kunnen blijvend worden opgelost en soms gebeurt dit verrassend snel. Deze reis kan tot 4 uur duren.

*Alleen als er eerdere Helende Reizen zijn ervaren om zo op een dieper niveau te kunnen werken.

Een ‘No Ego’ Reis

Tijdens de No Ego Reis leren we ons ego kennen waarmee we ons hebben leren identificeren. Maar wie zijn we echt? En welke patronen en houdingen gebruiken we als bescherming en controle en zijn eigenlijk schadelijk voor ons en veroorzaken veel pijn stress en beperkingen.

Na de reis ben je meer bewust van automatismen en de valkuilen die ze veroorzaken. Je leert dat je een keuzemogelijkheid hebt omdat de patronen niet meer automatisch, zonder nadenken geleefd worden.

*Alleen als er eerdere Helende Reizen zijn ervaren om zo op een dieper niveau te kunnen werken.

De reis kan in 2 sessies verdeeld worden of  in één keer. Dan duurt de reis een dagdeel.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat De Helende Reis voor je kan doen en ben je geïnteresseerd in the Journey, healing of reading?

Neem dan contact met me op, ik maak graag even tijd voor je vrij.

Uw naam (graag invullen)

Uw email (graag invullen)

Telefoonnummer

Je bericht: