De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

The Journey

The Journey is een methode die is ontstaan vanuit de ervaringen van Brandon Bays. Ze heeft hierover een boek heeft geschreven : “De Helende Reis”, waarin ze vertelt hoe ze vanuit ziekte en verlies door diepe dalen ging naar vertrouwen en genezing.

The Journey is werkzaam door op het niveau waar de oorzaak van pijn of verstoring ligt, heling te geven. The Journey is een effectieve manier om fysieke of emotionele problemen aan te pakken in een één of meerdere aantal sessies. Met ontspanningstechnieken en de kracht van het loslaten van gedachtepatronen wordt een en gevoel van innerlijke rust gegeven.

Ik ben sinds 2004 gecertificeerd als Journey Practitioner en leg u graag meer uit van de methode en mijn ervaringen als therapeut.

Bent u geïnteresseerd in de werking van The Journey? Als u het formulier hieronder invult dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

The Journey door Brandon Bays is tijdens haar eigen ziekteproces ontwikkeld. Er zijn twee vormen van Journey:

Bij de emotionele reis van the journey start je met de emotie die op dat moment het sterkst aanwezig is. Je doorvoelt de emotie zo volledig mogelijk en vervolgens laat je je er doorheen zakken naar de onderliggende emotie. Zo ga je tijdens je journey door verschillende emotielagen heen, totdat je in een soort niemandsland terecht komt. Als je ook hier door heen gaat kom je bij wat de Bron genoemd wordt. Van daaruit ga je alle voorgaande emotielagen ‘helen’. Een onderdeel van die ‘heling’ tijdens the journey is een ‘kampvuurproces’ waarin je naar de personen die met de voorbijgekomen emoties te maken hebben alles uit spreekt wat destijds niet gezegd kon worden, hetgeen uiteindelijk leidt tot vergeving. Op deze manier kunnen emotionele blokkades worden opgeruimd.

Bij de fysieke journey ga je ‘op reis’ in je lichaam, naar plekken die ‘ziek’ zijn, oftewel waar zich onverwerkte ervaringen hebben vast gezet. Spreekwoorden als ‘iets op je lever hebben’ of ‘een last op je schouders dragen’ of ‘je gal spuwen’ kunnen wat dat betreft heel letterlijk genomen worden. Met de fysieke journey kunnen fysieke (i.e. psychosomatische) problemen worden verlicht of zelfs verholpen.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat De Helende Reis voor je kan doen en ben je geïnteresseerd in the Journey, healing of reading?

Neem dan contact met me op, ik maak graag even tijd voor je vrij.

Uw naam (graag invullen)

Uw email (graag invullen)

Telefoonnummer

Je bericht: