G-1VN3EN7700
De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

Spirituele therapie

Hieronder vallen alle disciplines waarmee ik werk. Spiritualiteit heeft te maken met zaken die de geest betreffen. De nadruk hierbij ligt op de persoonlijke ervaring. Het begrip “spiritueel” heeft te maken met wat we ook wel bezieling noemen het is dat wat we ervaren als uniek in beleving en wat ons kan leiden naar eenheidservaring.

Spirituele Therapie is een therapievorm die in principe geschikt is voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt. Als we in ons leven fysieke, emotionele en/of mentale problemen tegenkomen, zijn deze uitdrukking van een storing in de verbinding met ons diepste zelf.

De intuïtie in samenwerking met het gevoel is een belangrijk instrument in deze therapievorm. Er wordt op energetisch nivo gewerkt, om te ontdekken, welk patroon of onbewust deel richting geeft aan dat wat we als last, pijn of moeilijkheid ervaren in ons leven. Het uitgangspunt voor de subtiele en stoffelijke vorm waarin we ons bevinden, is dat alles energie is.

In de spirituele therapie worden moeilijkheden niet alleen als last gezien maar ook als een kans om het bewustzijn te ontwikkelen en te helen. Door zich de eigen mogelijkheden bewust te worden, wordt de cliënt gestimuleerd in het vinden van creatieve oplossingen en het inslaan van nieuwe wegen. Van daaruit kunnen er bewuste veranderingen ingezet worden.

Leave a Reply