G-1VN3EN7700
De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

Praktijk ervaringen

Ervaringen uit de praktijk. Deze geven een beeld hoe de Helende Reis en andere methoden worden ervaren door verschillende personen in verschillende situaties.

Een leven in angst is geen leven. Steeds weer kwam ik in mijn leven dezelfde obstakels tegen. Steeds weer terugkerende angst voor financieel tekort zorgde ervoor dat ik dat ook daadwerkelijk aantrok in mijn leven. Het liep als het ware als een hardnekkige rode draad in mijn leven door en zorgde ervoor dat ik steeds de draad kwijt speelde. Toevallig kwam ik in contact met Nell, en zij zorgde ervoor dat ik de draad weer terugvond. Zij leerde mij kennis maken met De Helende Reis en The Work en zorgde er op die manier voor dat het patroon van mijn leven niet verder uitrafelde, maar dat ik langzaam aan de steken van het patroon van mijn leven terug vond. De Helende Reis gaf me het inzicht waar ik gans mijn leven naar zocht. De Rode Draad werd een Wit Licht van hoop, vertrouwen en vooral zelfvertrouwen. Mijn patroon is nog niet voltooid, want dat is een niet aflatende reis binnenin mezelf. Ik heb nog moeilijke momenten, maar het inzicht dat ik door de Reis verworven heb, maakte dat ik telkens weer de juiste draad terugvond. Het is voor mij een lichtende uitdaging om steeds weer het juiste pad te vinden dat Nell mij door De Reis heeft getoond. Nell, je bent voor mij een helend en lichtend voorbeeld. Als meer mensen De Helende Reis zouden ontdekken, zou dit als een rode draad door de mensheid lopen, wat het collectieve angstgevoel zou wegnemen, en een vooruitgang zou betekenen voor de mensen waardoor er meer liefde, vriendschap en begrip zou ontstaan, wat uiteindelijk vrede betekent. Dit is wat De Helende Reis voor mij betekent. Dank je Nell!
Dominique

Na ongeveer 5 jaar

Dag Nell,

Ik was bij je een keer in 2007-8 denk ik. Mijn vraag had betrekking op mijn gevoelens van ongenoegen, frustratie ten aanzien van mijn meerdere op mijn werk. In het de reis met je kwam ik mijn meerdere op een heel andere manier tegen en dat hielp mij enorm om mezelf anders te zien. Aan het eind van de reis deed ik een oefening met je waarbij ik elke keer vooruit in de tijd invoelde hoe het er dan voor zou staan. Tijdens die oefening merkte ik dat bij de periode 5 jaar en verder (zoiets, kan ook 3 jaar geweest zijn, in ieder geval verder dan een paar maanden vooruit) voelde ik me goed, maar ook een soort niks gevoel. Ik vind het leuk om je te vertellen dat mijn baan op die plek tot een einde kwam door het stoppen van de vestiging. Ik vond binnen een paar maanden een andere baan, vooral door de helende reis met jou heb ik toen gekozen om direct op een hoger management niveau te solliciteren en ook voet bij stuk te houden dat dát was wat ik wilde. Inmiddels werk ik alweer drie jaar in deze functie en de frustratie die ik toen voelde is nu niet meer terug op de werkvloer. Nu ik dit schrijf realiseer ik me dat de frustratie inmiddels weer terug is, maar nu weer naar het overkoepelend/landelijk management. Ik weet nu dat die frustratie vooral voortkomt uit een te laag beeld van mijn eigen prestaties en een te hoge verwachting van de prestaties van mijn meerderen. Nu nog ook met mijn lijf voelen hoe dat voelt. Ik denk dat ik weer eens bij je langs moet komen!

Rascha

Frieda

Inge

Tiener (16 jaar)

Louise

Margreet

Mariet

Burn-out (Stef)

Leave a Reply