De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

Als je voor een Journey sessie komt…

Hoe werkt the Journey?

Als je voor een Helende Reis- sessie komt, zitten we samen in mijn praktijkruimte waar we rustig kunnen praten om elkaar wat nader te leren kennen. Als je je ontspannen voelt en helemaal klaar bent voor de start, doe je je ogen dicht dan begin ik je door je eigen innerlijke ontdekkingsproces heen te begeleiden.

Gedurende de Reis, kun je onbewuste herinneringen ontdekken die invloed uitoefenen op je leven, deze kunnen geleid hebben tot ziekte of pijn, ongelukkig gevoel, depressie, schuld, boosheid of verdriet enz.  Gedurende de reis hoef je nergens naar toe, waar het onveilig voor jou voelt. En het goede nieuws is dat je niets fout kunt doen tijdens je reis!

Je herinnering kan opkomen als een scène uit je leven, een emotie, als enkele woorden, of op een of andere manier, je lichaam zendt je de informatie die je nodig hebt.

Als je eenmaal de herinnering hebt ontdekt, wordt je door een prachtig proces geleid dat schoonmaakt en heelt. Eerst is er een kampvuur als uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde en eeuwige stilte. We nodigen die jongere versie van jou uit bij het kampvuur, die het ‘t aller hardst nodig heeft om over  het onderwerp te praten.

We verzekeren er ons ook van, dat er iemand is voor de “kleine of jongere jij” die je echt kan vertrouwen en die er is om je te helpen en te beschermen.

Dan, in de kampvuurruimte, van onvoorwaardelijke liefde en respect voor de jongere jij, is er een kans om alles helemaal te uiten, dat wat niet of nooit werd gezegd in die tijd. Je krijgt alle innerlijke bronnen tot je beschikking, die je in die tijd graag had willen hebben en we herprogrammeren de herinnering, die in je cellen lag opgeslagen, door de scène op een nieuwe gezonde manier te laten afspelen.

Aan het einde van onze sessie zal je van mij advies meekrijgen hoe je het beste zorg kunt dragen voor jezelf, in gedachte houdend, dat je al begonnen bent met healing op het meest grondige diepgaande nivo.

In mijn ervaring, als mensen schoonmaken en loslaten dat wat vreugde in hun leven heeft verhinderd, begint er veel op z’n plek te vallen.

Als je er voor kiest vaker een Journey te doen, pel je de lagen af als van een ui en ontdek je een toenemende vrijheid in je leven en grotere gevoelens van geluk en creativiteit. Er vinden gebeurtenissen plaats op een manier waarop je je ware zelf beleeft en je gezondheid kan aanmerkelijk verbeteren.

Zoals de grondlegster van de Journey zegt, ‘De Journey is geen afdekpleister’. De gevoelens moeten gevoeld worden om bevrijd te worden. Dit kan op zich een heel krachtige ervaring zijn. Ik vind vrij letterlijk, hoe meer je gevoel bevrijd wordt hoe meer je heelt.

Dus als je overweegt een Helende Reis te maken, vraag jezelf deze vraag: “Wat heb ik te verliezen, behalve de pijn?”

Sommige mensen die een Reis hebben gemaakt, hebben het gevoel dat alles opgelost is. Na een sessie is het gewicht niet meer een probleem, is de vliegangst weg, of de allergie die deprimerend werkte, of een verdriet dat was weggestopt en dat maar niet weg wilde na het verlies van een dierbare is losgelaten.

Anderen van ons voelen zich aangetrokken om dieper te duiken en nog dieper in dit wonderbaarlijke werk.

Wat wordt er van jou verwacht als cliënt?

Eigenlijk hoef je niets speciaals te kunnen om een Journey te ondergaan. Alleen al het feit dat je je hiervoor openstelt is genoeg.  Sommige mensen denken dat het niet zal lukken en dat het niets oplevert. Dat het helemaal niets voor je doet heb ik nog nooit meegemaakt. De éen ervaart meer doordat ze beelden zien, de ander voelt meer of er kan ook gewoon een innerlijk weten zijn. Als je het gewoon laat gebeuren kan je genieten van het geschenk dat je jezelf hebt gegeven.

Wat voor soort persoon je ook bent, ik heet  je welkom in mijn praktijk.

Een Journey sessie duurt ongeveer twee tot drie uur .

Neem contact op

Wil je meer weten over wat De Helende Reis voor je kan doen en ben je geïnteresseerd in the Journey, healing of reading?

Neem dan contact met me op, ik maak graag even tijd voor je vrij.

Uw naam (graag invullen)

Uw email (graag invullen)

Telefoonnummer

Je bericht: