De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

Mariet

Aanleiding Helende Reis was;onze kinderen zeiden tegen mij; mam, als jij je onbespied waant,dan kijk je zo boos. Ik verschoot daarvan, dacht; dan zit er nog onverwerkte boosheid, want ik voel me wel goed. Er klopt kennelijk iets niet, dat wilde ik dus onderzoeken. Toen dacht ik aan jou Nell, omdat jij mij 10 jaar geleden, zulke, voor mij goed werkende inzichten hebt aangereikt.

Hoe heb ik de sessies ervaren; als zeer pijnvol–huilend–kwaad en zoekend heb ik gezocht en gezocht, wat mij toch ten diepste dwars zat. Het was voor mij hard nodig Nell, dat jij aan mij bleef vragen en vragen zodat ik dieper mijn jongste jeugd kon voelen.

Wat is er uitgekomen? Een groot tekort aan veiligheid en erkenning in mijn kinderjaren. Mijn moeder heb ik helaas nooit gekend. Mijn vader deed geweldig zijn best om zijn 4 kinderen op te voeden, geholpen door ons pleegmoeder. Toch ben ik af en toe boos op mijn vader, dat hij; de blijheid en de vreugde van het leven te kort heeft kunnen meegeven.

Het heeft voor mij gewerkt als; dat ik hem en mijzelf heb kunnen vergeven en tot het inzicht ben gekomen, dat alles wat ik te kort ben gekomen, zelf mag proberen aan te vullen. De eerste dagen na de Helende Reis, was ik wat verdoofd en moe. Nu voel ik me blij en bevrijd. Nu besef ik steeds beter; dat het aan mij is te kiezen, mits ik gezond blijf, hoe ik mijn blijheid kan beleven.

Mariet

Leave a Reply