De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

Rascha

Mijn vraag had betrekking op mijn gevoelens van ongenoegen, frustratie ten aanzien van mijn meerdere op mijn werk. In  de reis met je kwam ik mijn meerdere op een heel andere manier tegen en dat hielp mij enorm om mezelf anders te zien.

Aan het eind van de reis deed ik een oefening met je waarbij ik elke keer vooruit in de tijd invoelde hoe het er dan voor zou staan. Tijdens die oefening merkte ik dat bij de periode 5 jaar en verder (zoiets, kan ook 3 jaar geweest zijn, in ieder geval verder dan een paar maanden vooruit) voelde ik me goed, maar ook een soort niks gevoel.

Ik vind het leuk om je te vertellen dat mijn baan op die plek tot een einde kwam door het stoppen van de vestiging. Ik vond binnen een paar maanden een andere baan, vooral door de helende reis met jou heb ik toen gekozen om direct op een hoger management niveau te solliciteren en ook voet bij stuk te houden dat dát was wat ik wilde. Inmiddels werk ik alweer drie jaar in deze functie en de frustratie die ik toen voelde is nu niet meer terug op de werkvloer.

Nu ik dit schrijf realiseer ik me dat de frustratie inmiddels weer terug is, maar nu weer naar het overkoepelend/landelijk management. Ik weet nu dat die frustratie vooral voortkomt uit een te laag beeld van mijn eigen prestaties en een te hoge verwachting van de prestaties van mijn meerderen. Nu nog ook met mijn lijf voelen hoe dat voelt. Ik denk dat ik weer eens bij je langs moet komen!