G-1VN3EN7700
De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

Healing

Healing dient om het contact te herstellen met de kosmische levensenergie waar ieder wezen deel van uitmaakt. Met healing wordt ook het verwerken van trauma’s of andere psychologische schade bedoeld,welke in dit leven of vorige levens kunnen zijn opgelopen. Deze ervaringen vormen trillingen in je energie die in je chakra’s en je aura waargenomen kunnen worden .In de healing (reading) worden deze indrukken herkend en er worden mogelijkheden aangegeven/ontwikkeld om de automatische werking van deze invloeden teniet te doen.

Healing en zelf genezend vermogen

De healer brengt jouw zelf genezend vermogen op gang, waardoor blokkades kunnen verdwijnen. Het hangt af van de hulpvraag van de cliënt waar de healing zich speciaal op richt. De healing wordt vrijwel altijd als ontspannend ervaren, het werkt ook als een schoonmaak van je energieveld; je aura. Healing kan goed worden ingezet als er vermoeidheid is overbelasting van je systeem, fysieke pijn, verwarring enz. Eigenlijk kun je altijd wel healing gebruiken omdat het je energie stimuleert te stromen, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Healing kan in combinatie met Reading gaan of afzonderlijk Healing duurt over het algemeen een half uur tot een uur.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat De Helende Reis voor je kan doen en ben je geïnteresseerd in the Journey, healing of reading?

Neem dan contact met me op, ik maak graag even tijd voor je vrij.

    Uw naam (graag invullen)

    Uw email (graag invullen)

    Telefoonnummer

    Je bericht:

    Leave a Reply