De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

Reading & Healing

Wat is je aura?

Je aura is je energieveld om je heen waarin je levensruimte zich toont in mogelijkheden en belemmeringen.

Wat zijn chakra’s?

Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam en in je aura met een eigen functiegebied:

  • overlevingsinstinct
  • emoties en sexualiteit
  • doelgerichtheid
  • empathie en liefde
  • communicatie en creativiteit
  • helderheid en intuïtie
  • weten, wijsheid, spiritualiteit
  • autonomie

Wat is een chakra/aura reading?

In de Aura reading wordt je energie gelezen waarmee je inzicht in jezelf vergroot helderheid en duidelijkheid ontstaat zonder oordeel in goed of slecht.

Welke gevoelens en overtuigingen zijn hierbij betrokken en hoe zien de patronen er uit die dit bewerkstelligen? Zo kun je werkelijk ontdekken van wat echt van belang is in je leven. Je kunt de reading ervaren als een soort van energie scan; waar zit ik met mezelf op verschillende niveaus van beleving, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De Aura reading geeft overzicht doorzicht en herkenning van de patronen, gewoontes en beschermingsmechanismen en ook acceptatie, hetgeen een geweldige basis geeft om op verder te werken naar vrijheid en vrede in jezelf. Verder kunnen in werksessies oefeningen worden gedaan en gereedschappen aangereikt om de situatie aan te gaan die de hulpvraag veroorzaakte.

Daarbij kunnen vragen gesteld worden, over gezondheid, karakter, aanleg, spirituele ontwikkeling enz. Welke thema’s spelen in mijn leven? Wat kan ik er mee? Hoe kan ik méér liefde, respect en ruimte in en voor mezelf vinden en dat daardoor ook naar anderen ervaren? Wat is de belangrijkste rode draad in dit leven en wat zijn aangrenzende thema’s die nu spelen.

Er kan duidelijk worden waar je nog niet vrij bent en waar wel, om te zijn wie je bent. Wat is hier nodig, wat werkt helend? Je hoger bewustzijn geeft de informatie door, waardoor je energieveld gelezen kan worden. Zo kun je ontdekken tijdens en na de reading, welke in deze levensfase de kwaliteiten en beperkingen zijn. Dit alles ligt opgeslagen in de aura en chakra’s en kan helderziend  waargenomen worden als kleuren of beelden.

Het ontvangen en herkennen van de informatie kan op zich al helend werken door het inzicht, de acceptatie en erkenning die naar jezelf geactiveerd worden, waardoor de innerlijke wijsheid opening krijgt naar nieuwe perspectieven en zelf genezend vermogen.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat De Helende Reis voor je kan doen en ben je geïnteresseerd in the Journey, healing of reading?

Neem dan contact met me op, ik maak graag even tijd voor je vrij.

.

Uw naam (graag invullen)

Uw email (graag invullen)

Telefoonnummer

Je bericht:

 

Leave a Reply