De Helende Reis | The Journey | Coaching en bewustwording
Header

De emotionele reis

Je kunt het gevoel hebben  steeds weer in dezelfde emotionele draaimolen te zitten  De Emotionele Reis is een weg, om als onderdeel van de Helende Reis in het diepe cellulaire niveau, zélf te ontdekken en op te lossen, wat je belemmert.

In de emotionele reis ga je onder begeleiding door de gelaagdheden van je emoties heen om ze toe te laten en te laten gaan. Onder die lagen ligt aanwezigheid van je diepste kern, je bron, het zelfhelend vermogen, waarmee je de bovenliggende pijnlijke emoties heelt.

Bij de emotionele reis van the journey start je met de emotie die op dat moment het sterkst aanwezig is. Je doorvoelt de emotie zo volledig mogelijk en vervolgens laat je je er doorheen zakken naar de onderliggende emotie. Zo ga je tijdens je journey door verschillende emotielagen heen, totdat je in een soort niemandsland terecht komt. Als je ook hier door heen gaat kom je bij wat de Bron genoemd wordt. Van daaruit ga je alle voorgaande emotielagen ‘helen’. Op deze manier kunnen emotionele blokkades worden opgeruimd.

  • Een onderdeel van die ‘heling’ tijdens the journey is een ‘kampvuurproces’ waarin je naar de personen die met de voorbijgekomen emoties te maken hebben alles uit spreekt wat destijds niet gezegd kon worden.
  • Met behulp van deze “bronkracht” kunnen personen die te maken hebben met die gebeurtenissen en emoties betrokken worden in een vergevingsproces. “Vergeving is het loslaten van de hoop op een beter verleden”
  •  Oude als negatief ervaren herinneringen worden  omgezet naar positief door het “Change Memorie” proces.
  • Je ontdekt ook welke negatieve overtuiging er onder de  pijn heeft gelegen en zet dit om in een nieuwe  heilzame     overtuiging .
  • Als je je laat begeleiden door de lagen van de emoties tot in je essentie, je ware zelf, kun je de helende krachten van je BRON bereiken en ervaren.
  • Met behulp van deze bronkracht kunnen personen die te maken hebben met die gebeurtenissen en emoties betrokken worden in een vergevingsproces.
  • Daarna wordt deze nieuw hervonden  Kracht vanuit je diepste Zelf  in de toekomst geankerd, zodat die steeds ter beschikking blijft staan.

Gemiddelde duur: 2  á 2½ uur

Een Combinatie Reis                                                      

Ik werk meestal met een combinatie van de emotionele en fysieke reis.

De combinatiereis  kan bestaan uit een fysieke reis met een emotionele reis of ook gecombineerd met een levensdoelreis.

Deze Journey die bestaat uit een samenstelling van verschillende reizen,  duurt 2 tot 3 uur.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over wat De Helende Reis voor je kan doen en ben je geïnteresseerd in the Journey, healing of reading?

Neem dan contact met me op, ik maak graag even tijd voor je vrij.

Uw naam (graag invullen)

Uw email (graag invullen)

Telefoonnummer

Je bericht:

Leave a Reply